Over ons

We verzorgen transformatietrajecten voor bedrijven en organisaties, startend op executive level. In drie trainingsdagen onderwijzen we de drie basismodules: Wholeness, Wendbaarheid en Menselijkheid. Via de module Faciliterende Vaardigheden helpen we de bijbehorende praktijken te implementeren en maken we onszelf zo snel mogelijk overbodig.

Wij geloven dat...

we kunnen leven in een wereld waar niet de angst, maar het vertrouwen, de liefde en de wijsheid regeren

we, als individuen én als organisaties, uit de concurrentie kunnen gaan en in de win-win-win.

we keuzes kunnen maken die goed zijn voor onszelf (win 1), voor onze organisaties (win 2) en voor het grotere geheel (win 3).

dit geen kwestie is van gedrag aan- of afleren, maar van de transitie naar (1) een nieuw bewustzijn en (2) een nieuwe manier van werken en samenwerken die we moeten belichamen.

organisaties en bedrijven in die transitie een sleutelrol kunnen spelen.

Trust for Business beschikt over de kennis en de tools heeft om hen in die transitie te begeleiden.

Wie zijn wij

Joke Oosters

Founder, trainer en facilitator

Joke heeft 12 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en organisaties als business coach en trainer.

Alissia Radema

Creative Content

Alissia heeft creatieve vingers & verzorgt het esthetische deel van ons marketing- & cursusmateriaal.

Catherine Cattaruzza

Trainer & Coach

Begeleiding van het proces naar duurzame, veerkrachtige, innovatieve en humane organisaties. Leiderschap, verbindende communicatie, S3.

Jérôme Stegeman

Vuurloopbegeleider & Vuurhoeder

Met zijn scherpe visie brengt hij helderheid, op stukken waar je zelf niet uit komt. Hij belicht de dingen vanuit een ander perspectief en doorziet patronen die je zelf niet doorhebt. Met eerlijkheid en een open mind wordt iedereen door hem ontvangen.

Alex Maes

Jobstudent & Teamscan Analyst

Alex is een student Toegepaste Psychologie en heeft stage gelopen bij Trust For Business. Met zijn frisse blik op de wereld en open mind-set staat hij open voor allerlei uitdagingen. Hij ondersteunt Trust for Business bij verschillende taken en verdiept zich in de analyses van de teamscans.

Karlien Hemelings

Allround Admin Backoffice

Karlien zorgt voor een vlotte administratie. Heb je vragen? Dan kom je bij haar terecht! Ze helpt je met plezier verder.

Chloë Leeman

Allround Admin Backoffice

Chloë zorgt voor een vlotte administratie. Heb je vragen? Dan kom je bij haar terecht! Ze helpt je met plezier verder.

Charlotte Lismont

Trainer in opleiding

Vanuit haar achtergrond in business economics & management staat Charlotte met één been gegrond in de bedrijfswereld. Het andere been staat geankerd in een van nature grote interesse en voeling met het menselijke. De synergie van beide zet zij graag in als trainer in opleiding bij Trust for Business.

Fabienne Claeys

Senior Trainer & Consultant

Passionata in resilience, wholeness, menselijkheid én resultaat. Fabienne werkt graag systemisch en baseert zich hiervoor op technieken zoals deep democracy, S3, opstellingswerk, lean & personal (&organisational) excellence.

Yousra Messaoudi

Stagiaire

Yousra studeert HR management en zit in haar laatste jaar. Ze ondersteunt Joke bij het geven van opleidingen en helpt mee achter de schermen.

Roxanne Naessens

Strategic Marketing

Roxanne blaast een frisse wind in het marketing-verhaal van Trust for Business. Hoe meer mensen met onze boodschap in aanraking komen, hoe mooier èn veiliger onze wereld wordt. Een nobele taak, dus!

Nick Baelus

Trainer in opleiding

Nick Baelus heeft een half intens leven aan topsport gewijd als Licentiaat Lichamelijke Opvoeding en Bondscoach Triathlon Belgium (2015-2022). Na de Olympische Spelen van Tokyo, maakte hij een carrière switch als integratief psychotherapeut, loopbaancoach en organisator van workshops zoals mannencirkels, ijsbaden, vuurloop, pijlbreken en bedrijfsevents. Hij is gepassioneerd in bewust gezond leven door middel van bewegen, koude baden, mindfulness, Tao training, yoga, lichaamsgericht werk en rituelen.