Over ons

We verzorgen transformatietrajecten voor bedrijven en organisaties, startend op executive level. In drie trainingsdagen onderwijzen we de drie basismodules: Wholeness, Wendbaarheid en Menselijkheid. Via de module Faciliterende Vaardigheden helpen we de bijbehorende praktijken te implementeren en maken we onszelf zo snel mogelijk overbodig.

Wij geloven dat...

we kunnen leven in een wereld waar niet de angst, maar het vertrouwen, de liefde en de wijsheid regeren

we, als individuen én als organisaties, uit de concurrentie kunnen gaan en in de win-win-win.

we keuzes kunnen maken die goed zijn voor onszelf (win 1), voor onze organisaties (win 2) en voor het grotere geheel (win 3).

dit geen kwestie is van gedrag aan- of afleren, maar van de transitie naar (1) een nieuw bewustzijn en (2) een nieuwe manier van werken en samenwerken die we moeten belichamen.

organisaties en bedrijven in die transitie een sleutelrol kunnen spelen.

Trust for Business de kennis en de tools heeft om hen in die transitie te begeleiden.

Wie zijn wij

Joke Oosters

Founder, trainer en facilitator

Joke heeft 12 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en organisaties als business coach en trainer.

Alissia Radema

Creatieve Rechterhand & Backoffice

Alissia is the one behind-the-scenes. Ze staat in als Creatieve Rechterhand & Backoffice bij Trust for Business.

Rense Woets

Trainer & Coach

Sinds 2013 begeleidt hij individuen en organisaties op gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en organisatie ontwikkeling door mensen in hun kracht te zetten.

Catherine Cattaruzza

Trainer & Coach

Begeleiding van het proces naar duurzame, veerkrachtige, innovatieve en humane organisaties. Leiderschap, verbindende communicatie, S3.

Roel Delbon

Trainer & Coach

Roel is een verbinder, die je uitnodigt om via het 'ik' naar het 'wij' bewustzijn te groeien. Als specialist in het faciliteren van relationele en groepsdynamische processen, maakt hij de collectieve intelligentie op een belichaamde manier voelbaar en zichtbaar.

Jérôme Stegeman

Vuurloopbegeleider & Vuurhoeder

Met zijn scherpe visie brengt hij helderheid, op stukken waar je zelf niet uit komt. Hij belicht de dingen vanuit een ander perspectief en doorziet patronen die je zelf niet doorhebt. Met eerlijkheid en een open mind wordt iedereen door hem ontvangen.

Dette van Zeeland

Trainer & Coach

Transformatie, collectieve wijsheid, gedeeld eigenaarschap, zelfsturing, leiderschap, rituelen en bewustzijnsgroei zijn woorden die Dette’s werk beschrijven. Als transformatiecoach inspireert en begeleidt ze organisaties en teams om op een bewuste, effectieve manier samen te werken, vanuit gelijkwaardigheid en gedeeld eigenaarschap. Ze helpt organisaties een vloeiend systeem te worden dat de collectieve wijsheid aanboort, een cultuur van vertrouwen en openheid omarmt en een structuur creëert die complexiteit en continue verandering aankan en aanstuurt.