Events

Een overzicht van al onze workshops & open trainingen.

15
Dec

Trust Set workshop: hoe te gebruiken in je eigen team? - 15/12

Wat we vandaag de dag nodig hebben, zijn wendbare organisaties met medewerkers die creatief en innovatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op ons afkomen. Daarnaast willen we resultaten neerzetten en doelen behalen. Maar het mag niet meer ten koste gaan van onszelf, collega’s, het team of de organisatie. Want de mens centraal zetten in een organisatie wordt steeds belangrijker als werkgever. Maar hoe doe je dit nu? Hoe zorg je ervoor dat je wendbare medewerkers hebt die innovatief en creatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op hen afkomen?
15
Dec
21
Dec
 Joke Oosters & Jérôme Stegeman

Magic of weaving - Vuurloop

Steek je (eigen) vuur aan op de donkerste dag van het jaar! Vuurloopbegeleiders Joke & Jérôme faciliteren een vervolg op het event MAGIC OF WEAVING (Wintervuren, 20 dec). Ervaar de magie van het licht op woensdagochtend 21 december van 6u00 tot 8u30.
21
Dec
05
May
 Joke Oosters & Jérôme Stegeman

Certificatietraining Vuurloopbegeleider & Vuurhoeder

De afgelopen periode hebben Jérôme Stegeman en ik bijna wekelijks een vuurloop gegeven en een vuurloopteam binnen Elaisa opgeleid zodat ze onafhankelijk van ons vuurlopen kunnen geven. Hierdoor kwam de vraag of we nog meerdere mensen kunnen opleiden en daarmee is onze eerste certificatie opleiding geboren.
05
May