Team- & Organisatiescan

Ontdek hoe wij jouw team of organisatie kunnen begeleiden naar een veilige, effectieve én wendbare omgeving voor blijvende groei.

Optimaliseer jullie teamdynamiek & effectiviteit voor blijvende  groei met onze Team- & Organisatiescan!

Het zijn bijzondere tijden. De wereld staat voor heel wat uitdagingen. Ook op de werkvloer is de druk tastbaar. Personeelstekorten, talentretentie, hybride werken, mentale gezondheid; het zijn allemaal onderwerpen waar we dagelijks rond werken.

Bij Trust for Business begrijpen we de complexe uitdagingen waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd. We erkennen het belang van effectiviteit en groei in een snel veranderende omgeving. Wat als er een manier was om obstakels te overwinnen en je team of organisatie te transformeren naar een veerkrachtige en effectieve entiteit?

De team- & organisatiescan is een essentiële tool die ons en onze klanten in staat stelt om pijnpunten te identificeren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de visie en strategie van het bedrijf. De scan is gebaseerd op toonaangevend onderzoek en vertaalt zich in de start van een doeltreffend en dynamisch veranderingstraject.

Met onze team- & organisatiescan bieden we u een objectieve analyse van uw huidige situatie, waardoor u in staat bent om de pijnpunten te identificeren en een gefundeerd plan van aanpak te ontwikkelen dat aansluit bij uw visie en strategie. Dit zorgt ervoor dat uw team of uw organisatie constructief kan groeien. Daar helpen wij u bij.  

Ben je klaar voor een positieve verandering in jouw team?

Schrijf je hieronder in en ontvang alle informatie over onze Team- & Organisatiescan. Ontdek zo of het ook dé oplossing is voor jouw organisatie.

Was je al helemaal overtuigd bij constructief groeien? Neem dan direct contact met ons op via admin@trustforbusiness.com. We overlopen samen de mogelijkheden.

Toch nog niet helemaal overtuigd?

Dat begrijpen we volledig. 

We raden je aan om eerst de volledige informatiebundel door te nemen over de team- & organisatiescan, zodat je een goed beeld krijgt van wat wij precies meten en hoe wij te werk gaan. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via admin@trustforbusiness.com zodat wij een gesprek kunnen inplannen om uw specifieke vragen te beantwoorden. 

Schrijf je hier in en ontvang onze informatiebundel.

Ontdek hoe de Team- & Organisatiescan jouw organisatie kan helpen groeien.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
* verplichte velden

Hoe gaan we samen aan de slag?

teamscan organisatiescan

Prijs

De prijs is afhankelijk van de grootte van het team of de organisatie. De kosten variëren van 2.000 Euro excl. BTW bij een team kleiner dan 10 personen tot 15.000 Euro voor een organisatiescan (+ 250 medewerkers). 

Hierbij is het belangrijk dat u gebruik kan maken van het WSE-label, wat recht geeft op korting tot 60%. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via admin@trustforbusiness.com.