Reinvent yourself

Je kunt je bedrijf niet verder brengen dan waar je zelf staat. Daarom bieden we leidinggevenden Reinvent Yourself aan: een executive coaching traject waarin je jezelf als leidinggevende letterlijk opnieuw uitvindt.

Beschrijving

Destructief en constructief

De essentie van het traject bestaat uit twee processen: enerzijds het blootleggen van destructieve patronen die de groei van jezelf, het team en de organisatie tegenhouden, anderzijds het installeren van constructieve patronen die bijdragen aan het realiseren van je potentieel en dat van de organisatie. Niet alleen de werk-, maar ook de privé-situatie wordt hierbij nadrukkelijk betrokken.

Inzicht in jezelf

In de loop van het traject krijg je inzicht in je overlevingsstrategieën, je destructieve denk- en gedragspatronen, de maskers die je opzet in het contact met de ander, je trauma’s en het achterstallig onderhoud in je familiesysteem.

Het zijn deze strategieën, patronen, maskers, trauma’s en achterstallig onderhoud die ten grondslag liggen aan je valkuilen, blinde vlekken, allergieën, aannames, oordelen, spanningen én klachten zoals vermoeidheid, overbevraagdheid, leegte, eenzaamheid en stress.

Innerlijk kompas

Door deze strategieën te ontmantelen, de patronen te doorbreken, de maskers af te leggen, de trauma’s te helen en het achterstallig onderhoud te doen ontwikkel je een groeiend contact met je innerlijk kompas: je kunt steeds beter voelen wat je te doen staat en daarmee in verbinding blijven, zodat je trouw kunt zijn aan jezelf en de keuzes kunt maken die gezond zijn voor jezelf, je collega's en de organisatie.

Je ontwikkelt tevens de communicatieve vaardigheden om deze keuzes adequaat te communiceren, en de draagkracht en daadkracht om ze om te zetten in acties en gedrag.

“Je kunt mensen niet alleen leren om taken uit te voeren. Je kan ze ook leren om zelf die taken te evalueren en verbeteren zonder dat je daar top-down management voor nodig hebt.”
Luister hoe Wouter Torfs zijn organisatie heeft omgevormd tot een wendbaar, zelfsturend team.

Praktisch

Het traject duurt 6 weken tot 12 maanden (het duurt minimum 6 weken om destructieve patronen te herschrijven), met elke week een verdiepende sessie van twee uur en tussendoor WhatsApp coaching om op de sessies door te pakken. Elke keer dat je ergens tegen aan loopt, heb je de verantwoordelijkheid dat te melden en coachen we jou in het moment. Zo heb je geen kans om je achter je maskers te verstoppen.

Beginnen

Het traject start altijd met het formuleren van je waarden, je doelen en hoe je die wilt bereiken. De gestelde doelen behalen we ALTIJD, plus nog andere resultaten die je op voorhand niet kunt bedenken.

Praktische informatie

Duurtijd
6 weken - 12 maanden
Deelnemers
individueel traject
Prijs
€ 3.000 - € 10.000 excl. BTW

Webinar

Complementaire modules