Open Training - Psychologische Veiligheid & Emotionele Maturiteit - 3/12

Wat we vandaag de dag nodig hebben, zijn wendbare organisaties met medewerkers die creatief en innovatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op ons afkomen. Daarnaast willen we resultaten neerzetten en doelen behalen. Maar het mag niet meer ten koste gaan van onszelf, collega’s, het team of de organisatie. Want de mens centraal zetten in een organisatie wordt steeds belangrijker als werkgever. Maar hoe doe je dit nu? Hoe zorg je ervoor dat je wendbare medewerkers hebt die innovatief en creatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op hen afkomen?

Inschrijven
datum
3 Dec
startuur
8:30

Wat we vandaag de dag nodig hebben, zijn wendbare organisaties met medewerkers die creatief en innovatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op ons afkomen.

Daarnaast willen we resultaten neerzetten en doelen behalen. Maar het mag niet meer ten koste gaan van onszelf, collega’s, het team of de organisatie. Want de mens centraal zetten in een organisatie wordt steeds belangrijker als werkgever.

Maar hoe doe je dit nu? Hoe zorg je ervoor dat je wendbare medewerkers hebt die innovatief en creatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op hen afkomen?

Je zou haast denken dat dit niet mogelijk is en toch kan het!

Het geheime ingrediënt hiervoor is de aanwezigheid van psychologische veiligheid in een team. Dit wil zeggen dat alle teamleden eerlijk durven zeggen wat ze denken en voelen, dat medewerkers risico’s durven nemen, zichzelf kunnen zijn en de manier van werken in vraag kunnen stellen en dit mee kunnen bijsturen. Het klinkt allemaal heel eenvoudig en toch zijn we het verleerd.

Tijdens deze workshop maken we gebruik van de Trust Set, een makkelijke tool om psychologische veiligheid en emotionele maturiteit op te bouwen.

Voor wie?

Voor iedereen die meer psychologische veiligheid wil in zijn/haar team.

Wat leer je?

  • Wat psychologische veiligheid is en waarom het essentieel is voor succesvol teamwork.
  • Hoe je psychologische veiligheid kunt opbouwen in je team, met praktische strategieën en technieken.
  • Een diepgaand begrip van emoties, inclusief hoe ze ontstaan en hun impact op individuen en teams.
  • Drie krachtige werkvormen van de Trust Set die direct toepasbaar zijn in je team om vertrouwen te versterken en de samenwerking te verbeteren.
  • De betekenis en ontwikkeling van emotionele maturiteit, met praktische stappen om dit te cultiveren.
  • Waarom werken met de Trust Set een waardevolle tool is om vertrouwen te installeren en een positieve werkcultuur te bevorderen.
  • Hoe destructief gedrag ontstaat en waarom emotionele maturiteit dit kan voorkomen door bewustwording en emotionele maturiteit.
  • Hoe je wendbaarheid opbouwt op persoonlijk, team- en organisatieniveau om effectiever om te gaan met veranderingen en uitdagingen.
  • Waarom psychologische veiligheid de basis is om als team resultaten te behalen zonder dat dit ten koste gaat van een individu, team of de hele organisatie.
  • Hoe je een omgeving creëert waarin iedereen zich vrij voelt om bij te dragen en risico's te nemen, wat leidt tot innovatie en groei zonder angst voor negatieve gevolgen.

Prijs:

€547, excl. btw.

Inclusief gezonde lunch & breaks + 1 jaar gratis toegang tot onze Trust Academy waarin je nog 5 extra werkvormen van de Trust Set kan terugvinden.

Korting:

Iedereen die werkt in de zorgsector of het onderwijs krijgt 50% korting.  

Studenten kunnen deelnemen aan het verlaagd tarief van 70 Euro (incl. BTW). 

Iedereen met een free ticket, kan gratis deelnemen.

Iedereen die een individueel traject volgt, kan gratis deelnemen.

Familie of vrienden kunnen met korting deelnemen via een speciale code.

Wanneer:

Dinsdag 3 december 2024 van 8u30 tot 16u30.

Inschrijven:

Schrijf je in via admin@trustforbusiness.com.

.