Open Training - Psychologische Veiligheid & Emotionele Maturiteit - 8/12

Wat we vandaag de dag nodig hebben, zijn wendbare organisaties met medewerkers die creatief en innovatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op ons afkomen. Daarnaast willen we resultaten neerzetten en doelen behalen. Maar het mag niet meer ten koste gaan van onszelf, collega’s, het team of de organisatie. Want de mens centraal zetten in een organisatie wordt steeds belangrijker als werkgever. Maar hoe doe je dit nu? Hoe zorg je ervoor dat je wendbare medewerkers hebt die innovatief en creatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op hen afkomen?

Inschrijven
datum
8 Dec
startuur
9:00

Wat we vandaag de dag nodig hebben, zijn wendbare organisaties met medewerkers die creatief en innovatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op ons afkomen.

Daarnaast willen we resultaten neerzetten en doelen behalen. Maar het mag niet meer ten koste gaan van onszelf, collega’s, het team of de organisatie. Want de mens centraal zetten in een organisatie wordt steeds belangrijker als werkgever.

Maar hoe doe je dit nu? Hoe zorg je ervoor dat je wendbare medewerkers hebt die innovatief en creatief kunnen omgaan met alle uitdagingen die op hen afkomen?

Je zou haast denken dat dit niet mogelijk is en toch kan het!

Het geheime ingrediënt hiervoor is de aanwezigheid van psychologische veiligheid in een team. Dit wil zeggen dat alle teamleden eerlijk durven zeggen wat ze denken en voelen, dat medewerkers risico’s durven nemen, zichzelf kunnen zijn en de manier van werken in vraag kunnen stellen en dit mee kunnen bijsturen. Het klinkt allemaal heel eenvoudig en toch zijn we het verleerd.

Tijdens deze workshop maken we gebruik van de Trust Set, een makkelijke tool om psychologische veiligheid en emotionele maturiteit op te bouwen.

Ik vertel je hier graag meer over tijdens de Trust Set workshop.

Voor wie?

Voor iedereen die meer psychologische veiligheid wil in zijn/haar team.

Wat leer je?

  • Wat is psychologische veiligheid?
  • Hoe bouw je psychologische veiligheid op in je team?
  • Wat emoties zijn en hoe ze ontstaan.
  • Drie werkvormen van de Trust Set om in je team toe te passen.
  • Wat emotionele maturiteit is en hoe je dit opbouwt.
  • Waarom werken met de Trust Set vertrouwen installeert.

Prijs:

€297, excl. btw.

Inclusief gezonde lunch & breaks + 1 jaar gratis toegang tot onze Trust Academy waarin je nog 5 extra werkvormen van de Trust Set kan terugvinden.

Wanneer:

Op vrijdag 8 december 2023 van 9u tot 16u30.

Inschrijven:

Schrijf je in via admin@trustforbusiness.com.