Gratis webinar 8: Wendbaarheid - Wat betekent wendbaar werken en hoe kan je dit installeren in jouw eigen organisatie?

In dit boeiend webinar over wendbaarheid en weerstand gaat Joke in gesprek met Charlotte Lismont, Location Manager bij Fosbury&Sons Albert in Brussel.

Inschrijven
datum
startuur
20:00
locatie
Online

Als er iets voorspelbaar is, dan is het dat alles voortdurend veranderd.

Vandaag is het meer dan ooit noodzakelijk om wendbaar te zijn. Zodat we makkelijk onszelf en de de organisatie kunnen werken op dagelijkse basis kunnen bijsturen om te kunnen antwoorden op noden die vandaag anders zijn dan morgen.

Maar wat betekent wendbaar zijn precies? Hoe kan je wendbaar zijn? Wat vraagt dit van werknemers? Waarom is wendbaar zijn zo moeilijk?

Wendbaarheid vraagt om op een gezonde manier om te gaan met verandering.

Bijna 90 procent van de werknemers vermijd verandering. Ze klampen zicht vast aan hoe het was, aan wat vertrouwd is. En ongewild gaat dit ten koste van zichzelf, het team of de hele organisatie. Leren omgaan met verandering is noodzakelijk en we hebben allemaal te leren hoe je dit moeiteloos kan doen.

Daarnaast komt bij verandering heel wat weerstand bij iedereen. En vaak is dit de blokkade of dé reden waarom mensen niet wendbaar kunnen zijn. In dit webinar leer je dus ook wat weerstand is, hoe je weerstand kan deblokkeren en kan laten werken voor jou, je team en de hele organisatie.

En super boeiend topic waar ik graag over in gesprek ga met Charlotte Lismont, Location Manager bij Fosbury&Sons Albert in Brussel.

TE GAST - Charlotte Lismont, Location Manager bij Fosbury&Sons Albert in Brussel

"Over Charlotte: Als men mij vraagt wat het grootste voordeel is aan bij F&S werken, dan antwoord ik zonder aarzelen, de menselijkheid en focus op zelfontwikkeling. Trust4business is hierin een heel belangrijke sleutel. Joke leerde ons die menselijkheid omzetten in tools en processen, wat zorgde voor een gemeenschappelijke taal binnen ons bedrijf om onszelf uit te drukken en dingen te verbeteren en benoemen. Ik ben dankbaar om hiervan deel te mogen uitmaken!"​

LinkedIn profiel van Charlotte